Vinduespolering inden- og udendørs

Vinduespolering af høj kvalitet

NEPTUN Polering udfører vinduespolering i højeste kvalitet. Du vil altid få det bedste resultat, da vi har stor erfaring indenfor polering af vinduer. Vi tilbyder polering både i private hjem, men også til erhverv. Ved en vinduespolering, bliver bundramme og kanter tørret af hver gang som en ekstra service. Vi arbejder med ekstra rent kalkfrit vand, og derfor efterlader vi ikke pletter eller striber på ruderne, når vi polerer dine vinduer.​​
Vinduespolering

Rene vinduer med vores vinduespolering

Mange vil i dag gerne kunne glæde sig over en ren og velholdt bolig, men har ikke altid overskud til at vedligeholde. Du vil måske gerne kunne være bekendt at invitere dine gæster over. Du har det måske lidt på samme måde med dine vinduer, da disse er en vigtig del af dit hjem. Du vil måske gerne nyde dine omgivelser, men har ikke tiden til at polere alle dine vinduer.

Hos NEPTUN Polering får du de bedste resultater på ingen tid, og du har mulighed for både at blive flexkunde ogabonnementskunde, så du altid holder dine vinduer rene.

Forskellen på en vinduespolering og en vinduesvask

Vinduespolering er den traditionelle metode, hvor vinduerne poleres i hånden med sæbevand. Det efterlader en tynd hinde af sæbe på ruden, som kan tiltrække lidt mere støv og skidt, end efter en vinduesvask. Ved vinduesvask med kalkfrit rent vand uden sæbe, efterlades ingen hinde så ruderne er renere længere. Vinduesvask tilbydes kun til villaer og parcelhuse, så bor du i lejlighed, er en vinduespolering det rette valg.

Billig vinduespolering

Hos Neptun Polering kan vi tilbyde fordelagtige priser på vinduespolering. Vi tilbyder både enkelte poleringer, samt vores populære abonnementer, som giver dig ekstra besparelser. 

Jo oftere du får poleret dine vinduer, jo mere vil du spare

Priserne starter fra 100 kr. for de første 10 ruder, hvorefter prisen pr. rude er fra 2,5 kr., alt efter rudernes størrelse.

Få en vinduespolering så ofte det passer dig
Er du typen der elsker at have et rent hjem, så kan vi vaske dine vinduer så ofte som hver 4. uge. Du kan også vælge vinduespolering hver 8. eller 12. uge, alt efter dine behov. Vil du ikke have det helt så skemalagt, så tilbyder vi selvfølgelig også enkelte vinduespoleringer. Vi rengør dine vinduer efter dine behov, så tag endelig en snak med os om, hvad der passer dig.
Vinduespolering for erhverv
Har du en virksomhed, så kan vi tilbyde regelmæssig vinduespolering for jer. Dette uanset om det gælder jeres butiksvinduer, kontorets vinduer, eller indendørs glasvægge, som trænger til en polering. Tag en snak med os om jeres behov, så kommer vi med et forslag til dig. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, med en god pris på vinduespolering.
Vinduespolering
I tvivl om prisen?

Er du i tvivl om hvad det vil koste dig, at få poleret alle dine vinduer? Så kontakt Neptun Polering og tag os med på råd. Du kan altid ringe til os på 52 39 38 35, eller sende os en mail på kontakt@neptunpolering.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.