Vinduesvask med rentvandsanlæg

Med et rentvandsanlæg har vi mulighed for at vaske vinduer op til 10 meter uden brug af stige

Ved brug af rentvandsanlæg vil dine vinduer være mindre modtagelige overfor skidt, og vil derfor holde sig rene i længere tid. Vask med rentvandsanlæg er 100% miljørigtigt da der ikke er tilsat kemikalier i vandet.

Trænger dine ruder til vinduesvask?

Et rentvandsanlæg renser vandet fri for stoffer, som kalk og jern, som befinder sig i almindeligt postevand. Vand med meget højt indhold af mineraler er mere mættet. Det betyder at når du rengør dine ruder, vil vandet have langt sværere ved at optage alt skidtet som du prøver at vaske af. En vinduesvask med et rentvandsanlæg vil gøre dine ruder fuldstændig rene, og ikke efterlade striber, da dette vand er helt fri for mineraler, og derfor ikke er mættet på samme måde.

Vinduesvask

Fordele ved vinduesvask med rentvandsanlæg

Til villaer og parcelhuse tilbyder vi at vaske vinduer udvendigt med rentvandsanlæg, som er kalkfrit, og med ionbyttet vand, som er miljøvenligt, uden sæbe og ikke efterlader striber.

Rentvands vinduesvask er op til 20% billigere end håndpolering og rammerne bliver vasket hver gang for skidt og spindelvæv.

Vi kan nå op til 10 meter, så vi kan vaske Velux Vinduer, ovenlysvinduer, glastag, drivhuse og meget andet. Dette er pengebesparende og giver bedre sikkerhed end stigearbejde. Metoden kan dog ikke anbefales ved kit- og olierede rammer.

N

Vi vasker dine ruder rene ved hjælp af kalkfrit- og miljøvenligt vand

N

Vi kan nå højder på 10 meter

N

Ingen brug af sæbe så der ikke efterlades striber

N

Rammerne vaskes hver gang

N

Vinduesvask er 20% billigere end håndpolering

N

Resultatet holder længere