Bliv fordelskunde i dag

Bliv flexkunde

Ønsker du de bedste priser på en vinduespolering eller vask med rentvandsanlæg, og bor du i rækkehus eller lejlighed? Så bliv flexkunde i dag.

Som flexkunde vil du opnå flere fordele. Du vil blandt andet få rabat på vinduespoleringer og derudover minder vi dig om det, når det snart er tid til at vi kommer forbi igen. Du behøver altså ikke at have en fast aftale med os, men kan med stor fleksibilitet, planlægge din vinduespolering i fællesskab med os.

Du vil modtage en e-mail hver 4, 8 eller 12 uge, om at det er tid til vinduespolering, og der ydes 10% rabat på de fremtidige poleringer.

liv abonnementskunde

Ønsker du at holde dine vinduer rene året rundt, er der penge at spare. Dette fordi vi har mulighed for at planlægge ruterne, så vi altid har opgaver i dit område. Det betyder at vi kan give dig lavere priser, da vi sparer omkostninger ved kørsel. Samtidig får du den fordel, at dine vinduer altid er rene, med en fast aftale på vinduespolering.

Det fleste af vores kunder har en abonnementsaftale hvor vi kommer forbi hver 8 uge. Efter du er blevet abonnementskunde, skal du ikke længere bekymre dig om dine snavsede vinduer, og vi sørger altid for at komme til den aftalte tid, og ved forhindringer, kontakter vi dig selvfølgelig.

Som abonnementskunde får man vasket vinduer i et fast interval, enten hver 4, 8 eller 12 uge. Derudover får du som abonnementskunde:

  • Op til 50% rabat på polering
  • Rammerne på dine vinduer bliver vasket hver gang for bl.a. spindelvæv (gælder kun ved rentvandsmetoden)
  • Ved håndpolering, aftørrer vi bundramme og glaskanter.

Vælg hvilken fordel du vil have:

Ønsker du at afmelde din aftale?
Kontakt os på 52 39 38 35 eller du kan også udfylde vores formular på vores kontaktside.