Facaderens med rentvandsanlæg

Facaden er det første folk møder, når de besøger dig i dit hjem, kommer til møde i din virksomhed, eller går ind i din butik. En ren facade virker mere tiltrækkende og det kan du heldigvis let få, med en facaderens med rentvandsanlæg

Vi kan nå op til 10 meter med vores rentvandsanlæg og kan derfor også nå den del af din facade, som du ikke selv kan nå. Facaderens med rentvandsanlæg er både skånsomt, effektivt og ikke mindst miljøvenligt.

Giv et rent indtryk med facaderens

Det vil med garanti gøre en stor forskel, når dine facader er helt rene. Dit hjem eller din forretning vil få et helt nyt udtryk, næsten som var de helt nye. Ofte vil alger, skidt og snavs hobe sig op på facaderne og det kan medføre et faldefærdigt og trist indtryk af bygningen.

Neptun Polering sørger for, at facaderne igen bliver rene og pæne. Vi sørge for at fjerne alger og snavs med vores rentvandsanlæg, som udelukkende bruger kalkfrit vand. Facaden efterlades ren og uden striber. Er der behov for ekstra kraftige midler, bruger vi algefjerner beregnet til det materiale, som din facade er lavet af.

Få en facaderens og vedligehold din facade

Din facade er meget udsat, idet vind og vejr har frit spil på bygningens ydermure. Din facade kan modstå meget, men vil du sikre at den også holder sig pæn, anbefaler vi at du får renset facaden ca. to gange om året. Dette er også hvad der skal til, for at holde algerne på et minimum.

Vi tager os gerne af både facaderens og pudsning af dine vinduer. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Se før & efter billeder

Få gjort noget ved din facade med facaderens

Vi tilbyder som et tillæg også facaderens på glatte eller malet facader. Vi kan hjælpe dig med at holde din facade ren og pæn. En pæn og indbydende bygning eller hus påvirker helhedsindtrykket overfor kunder eller dem som besøger dit hjem. Som erhvervskunde ønsker du at have en præsentabel facade, og det kan NEPTUN polering hjælpe dig med. Vi imødekommer dine ønsker til facadevask. Kontakt os derfor, så laver vi et tilbud til dig.
N

Facaderens holder din facade ren og indbydende

N

Skånsom og effektiv facaderens

N

Sørger for at gøre kål på alger, skidt og snavs

N

Vi kan nå op til 10 meter med vores rentvandsanlæg

N

Rens med miljøvenligt rentvandsanlæg