Solcellevask med rentvandsanlæg

Sørg for altid, at dine solceller er rene, så du opnår det maksimale energiniveau
Mange er ikke klar over, at der er penge at spare ved at sørge for vedligeholdelse og rengøring af solceller. Snavsede og beskidte solceller, resulterer i en faldende effektivitet. Hvis solstrålerne ikke har mulighed for at ramme solcellerne vil en del energi gå tabt, og derfor vil du ikke opnå det maximale udbytte.

Vi anbefaler altid at du får professionelle til at vaske dine solceller, da vi bruger de korrekte materialer og produkter, som ikke skader dine solceller. Det betaler sig hurtigt at sørge for at få en vask af dine solceller, og en fast solcelle ordning vil hurtigt betale sig selv ind, da rene solceller optager større mængder af solens stråler og derfor kan omdanne og lave mere energi.

Solcellevask
Når vi vasker dine solceller, benytter vi altid de bedste og nyeste teknikker og udstyr. Vi vasker dine solceller med brug af rent vand som ikke efterlader kalk, og derfor er der ingen efterladte striber.

Prisen for vask af solceller med rentvandsanlæg afhænger af hvor mange solpaneler du har.

Rensning af solceller

En solcellevask er til dig, som vil passe på dit solcelleanlæg og opnå den maximale solcellestrøm. Du er måske ikke helt klar over at du kan spare penge ved at rengøre og vedligeholde dine solceller.

Snavsede og beskidte solceller, har en relativt faldende effektivitet, og du får derfor ikke det ønskede udbytte, hvis de er fyldt med skidt.

Vinduespudser drevet med solceller

Er solceller selvrensende?

Mange mener at solceller renser sig selv, når det eksempelvis regner. Det er delvist korrekt, at regnvand vil skylle noget af snavset væk, men indgroet snavs vil blive siddende. Det betyder at regnvandet kommer med friske partikler som vil lægge sig på panelernes overflade og gro fast. Derfor er det vigtigt at holde øje med om panelerne er rene. Der skal desværre ikke meget skidt til før effekten falder, og derfor bør en solcellevask foretages regelmæssigt.

Det er en god idé at få en professionel vinduespudser til, at rengøre dine solceller, da det kræver en vis viden og erfaring. Du kan med fordel kontakte os hvis du ikke selv besidder denne erfaring, eller blot ønsker hjælp så du kan bruge tiden et andet sted.

Solcellevask der er til at betale

Solceller er ikke selvrensende, og derfor er det vigtigt at solceller rengøres og vaskes, ligesom du vil vaske og rengøre dine vinduer. Solcellevask med rentvandsanlæg er en af de services, som vi tilbyder til overkommelige priser.

Vi sørger for at rengøre dine solceller, så snavs, og andre skadelige partikler vaskes bort. Efter NEPTUN Polering har rengjort dine solceller, vil de igen yde det maksimale.

Solcellevask ved brug af skånsomme produkter

Man skåner miljøet ved at investere i et solcelleanlæg, og det er en god investering. Men hvis solcelleanlægget ikke får lov til at yde sit bedste, vil det ikke gavne miljøet eller elregningen. Når NEPTUN Polering rengør solceller, er der flere ting vi er opmærksomme på. Vi vurderer blandt andet om solcellerne er for varme, dette fordi det kolde vand kan være med til at ødelægge solpanelerne.